Opiskelija-asunnot Kokkolassa
Tee irtisanominen

IRTISANOMINEN

Irtisanomiset toistaiseksi:

Vuokrasopimuksen irtisanomiset hoidetaan poikkeuksellisesti sähköisesti. Irtisanominen tehdään palauttamalla nettisivuiltamme löytyvä irtisanomislomake sähköpostitse (kuva tai skannaus).

Avain tulee palauttaa jättämällä pois muuttaessa avain huoneistoon. Tankkareilta 3 ja 5 löytyvät myös erilliset avaimenpalautuslaatikot, joihin avaimen voi jättää. Asukkaan tulee ilmoittaa meille kun huoneisto on tyhjätty ja siivottu ja kertoa, mihin avain on palautettu, jotta tiedämme tehdä huoneistotarkastuksen.

Vuokrasopimus on aina irtisanottava kirjallisesti. Irtisanomisilmoituksen voit tulostaa Tankkarin nettisivuilta ja tuoda valmiiksi täytettynä ja allekirjoitettuna toimistoomme. Mikäli irtisanomisilmoitusta ei ole allekirjoitettu, emme voi maksaa vakuutta. Irtisanominen edellyttää aina käyntiä toimistossamme.


Vuokrasopimus on aina irtisanottava kirjallisesti. Irtisanomisilmoituksen voit tulostaa Tankkarin nettisivuilta ja tuoda valmiiksi täytettynä ja allekirjoitettuna toimistoomme. Mikäli irtisanomisilmoitusta ei ole allekirjoitettu, emme voi maksaa vakuutta. 

Irtisanomislomakkeen voit täyttää ja tulostaa  tästä.

Irtisanomisaika on vuokralaisen puolelta aina kalenterikuukausi laskettuna irtisanomiskuukauden viimeisestä päivästä. Esimerkiksi mikäli irtisanot asunnon maaliskuun aikana, vuokrasopimus päättyy huhtikuun viimeinen päivä, jolloin huhtikuun vuokra on vielä maksettava.

Vakuus palautetaan vuokralaiselle kahden kuukauden sisällä vuokra-asunnon tarkastamisesta. Vuokranantajalla on oikeus olla palauttamatta vakuutta, mikäli vuokria on maksamatta, huoneistoa on hoidettu huonosti tai se on jätetty siivoamatta ja avaimet palauttamatta. Yhteydenotot ja kyselyt vakuuteen liittyen: invoicing(at)tankkari.fi

Mikäli asuntoon on jätetty tavaraa tai se on asukaan toimesta jätetty huonoon kuntoon tai siivoamatta > sekä tavaroiden poisvienti että asunnon korjaus/siivous menee asukkaan laskuun. Tällöin vakuutta ei palauteta täysmääräisenä.


Tee irtisanominen ylläolevasta linkistä, jotta teksti on selkeästi kirjoitettua. Kt Oy Tankkari ei ole vastuussa vakuuden maksuun liittyvistä mahdollisista kuluista, jos ne koituvat epäselvästi merkityistä tili- ja yhteystiedoista.

Jos sinusta on aiheutunut häiriötä, sinut voidaan häätää asunnostasi varoituksen jälkeen, Ota siis huomautukset vakavasti. Jos sinut on kerran häädetty asunnoistamme, ei sinulle tulla osoittamaan uutta asuntoa.

Muistathan tehdä muuttoilmoituksen muutettuasi.