Opiskelija-asunnot Kokkolassa
Asunnon hakijalle

Asunnon haku

Tankkarin asuntoja voivat hakea ensisijaisesti Kokkolassa olevien oppilaitosten opiskelijat. 

Voit myös täyttää asuntohakemuksen täällä.

Täyttöohjeet

1. Perheet ja avoparit voivat hakea perheasuntoa (yksiötä voi hakea myös muut).


2. Asuntohakemukseen tulee liittää seuraavat todistukset ja selvitykset:
Opiskelijalta opiskelijatodistus tai ensimmäisen vuosikurssin ilmoitus oppilaitokseen hyväksymisestä

3. On tärkeää, että tiedot tulevat tarkasti selville hakemuksesta.

4. Tarkista että sähköpostiosoitteesi on oikea koska asuntotarjoukset lähetetään sähköpostilla. Täytä kaavake selvästi, epäselviä hakemuksia ei käsitellä.

Mikäli hakijan hakemuksessa ja liitteissä antamat tiedot osoittautuvat virheellisiksi tai vääriksi, raukeaa mahdollisesti solmittu sopimus kiinteistöyhtiön ja vuokralaisen välillä välittömästi.

Hakemus voidaan myös tulostaa täytettynä ja palauttaa toimistoon, Kustaa Aadolfinkatu 1, liitteineen.

Sähköisesti lähetetyn hakemuksen liitteet on toimitettava viimeistään vuokrasopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä. Asuntotarjous tehdään hakijan hakemuksessa ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.

Hakemus on voimassa 3 kuukautta sen jättöpäivästä. Mikäli sinulle ei ole tarjottu asuntoa tuona aikana ja tarve on edelleen ajankohtainen, uusi hakemuksesi sivuiltamme. Olemme yhteydessä vain asuntoa tarjotessamme, emme siis ilmoita erikseen, mikäli emme voi asuntoa sillä hetkellä hakijalle tarjota.

Asunnonvaihtajat

Mikäli vaihdat asuntoa soluhuoneesta soluhuoneeseen tai esim. yksiöstä yksiöön, vaihdosta laskutetaan toimisto- ja huoltokuluja 50 €. Summa tulee olla maksettu ennen uuden vuokrasopimuksen allekirjoittamista.