Opiskelija-asunnot Kokkolassa
Vuokranmaksu

Vuokranmaksu

Vuokra maksetaan vuokrasopimuksenteon yhteydessä annettavilla pankkisiirtolomakkeilla. Vuokranmaksukuitti on henkilökohtainen, joten viitenumeroa on aina käytettävä. Se nopeuttaa maksun käsittelyä ja ehkäisee virheitä. Tarkista, että maksamasi summa on oikein. Säilytä maksukuitit/tiliotteesi tositteena maksetusta vuokrasta. Vuokran eräpäivä on aina kuluvan kuukauden 7. päivä. Mikäli vuokranmaksu viivästyy, se siirtyy perintätoimiston hoidettavaksi kuun lopussa, joka laskuttaa kulut vuokralaiselta.

Syyslukukaudesta 2009 lähtien vaihto-opiskelijat maksavat koko lukukauden vuokrat etukäteen ennen vuokrasopimuksen allekirjoitusta. Jos opiskelu jatkuu seuraavalle lukukaudelle on myös nämä vuokrat maksettava ennen kyseisen lukukauden alkua.

Käytä seuraavaa tilinumeroa ja tietoa vuokranmaksussa:

IBAN: FI15 5162 0010 0060 08

BIC /SWIFT: OKOYFIHH

Pankkitiedot: Pohjola Bank plc, Teollisuuskatu 1b, 00510 Helsinki, Finland

Kt Oy Tankkari ja e-lasku / e-invoice


Kt Oy Tankkari Oy ottaa käyttöön E-laskun ja suoramaksun 1.1.2014 lähtien.

E-lasku on joustava tapa maksaa. Asiakas ottaa e-laskun käyttöön tekemällä palvelusopimuksen verkkopankissa. E-lasku/suoramaksusopimusta tehtäessä ohjelma kysyy sopimusnumeroa ja henkilötunnusta (henkilöasiakkaat). Sopimusnumeron löydätte laskustanne (5 numeroa).

Sopimuksen solmimisen jälkeen laskut toimitetaan asiakkaan verkkopankkiin, josta asukas käy ne kuittaamassa maksuun eräpäivänään.

Mikäli kysyttävää asiaan liittyen, yhteydenotot: invoicing@tankkari.fi