Opiskelija-asunnot Kokkolassa
Kiinteistö Oy Tankkari

Onnistunutta asumista opiskelijoille - Tervetuloa Kokkolaan

Kokkola on nuorekas koulukaupunki. Opiskelijat lisäävät kaupungin asukaslukua merkittävästi. Opiskelijat erottuvat värikkyydellään, iloisuudellaan ja elämänmyönteisyydellään myös katukuvasta. Kiinteistö Oy Tankkari on tarjonnut asuntoja opiskelijoille yli 30 vuotta.

Kiinteistöyhtiö perustettiin vuonna 1976 ja sen tehtävänä on rakentaa, ylläpitää ja vuokrata asuntoja pääasiassa opiskelijoille. Yhtiö on Kokkolan kaupungin konserniyhtiö. Vuokrauspalvelu sijaitsee Centria-ammattikorkeakoulun tiloissa osoitteessa Talonpojankatu 2.

Tällä hetkellä asuintaloja on viisi, Asukkaita on nyt n. 500 ja asuntoja vajaa 500 kpl.


Tietoja asunnoista

Tankkari tarjoaa asukkailleen kalustettuja soluasuntoja sekä erikokoisia perheasuntoja yksiöistä kolmioihin. Perheasunto (yksiöistä kolmioihin) on kalustamaton huoneisto, joka vuokrataan vain samaan ruokakuntaan kuuluville. Yksiöitä voivat hakea sekä avio/avoparit että yksinäiset opiskelijat.

Soluasunnot vuokrataan kalustettuina. Kalustukseen kuuluvat kirjoituspöytä, tuoli, kirjahylly sekä sänky (osa kohteista pääsääntöisesti ilman patjaa, esim. Tankkari III ja V). Astiat ja vuodevaatteet asukkaan on tuotava itse. Sähkö-, vesi- ja lämmityskulut sisältyvät vuokraan. Saunojen käyttö on maksutonta.

Pesukoneet pyykkituvissa ovat maksuttomia. Piha-alueella sijaitsevat pistokkeelliset autopaikat maksavat kuukausittain 5 €, maksu veloitetaan vuokran yhteydessä. Ilmoita toimistolle, mikäli haluat autopaikan. Huoltorakennuksissa sijaitsevat saunat, pesutuvat ja ulkoiluvälinevarastot.

Asuntokohteissa on valmiudet internet-yhteydelle, mutta opiskelija tekee sopimukset itse valitsemansa operaattorin kanssa. Kaikki kohteet ovat kaapeliverkossa. Soluhuoneissa on omat tv-pistorasiat.

Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste